ZMAJ kombajni

Mi smo na mladjeg brata od tog tvog mb-a,resili ovako!
photo0069.jpg

photo0072.jpg

photo0071.jpg

Nisi mene pitao ali ja sam resio tako sto sam povratnu cev od filtera za gorivo prsekao i stavio T spojnicu i tu spojio povrat sa dizni

Ja imam duzi suplji sraf za 2 okca pa mogu bilo gde da ga stavim(recimo na ulaz u filter), al nisam jel neznam dal ce praviti fals vazduh?

- - - - - - - - - -

a opet ako ima dosta povratnog goriva bolje je gore nego u rezervoar zbog AC pumpe.

Kod mene povrat sa dizni ide direktno u rezervoar a na tom povratu i nema nešto preterano viška goriva.Povrat sa filtera je išao preko 2 okca takođe direktno u rezervoar ali je znalo da se desi da vrati veću količinu goriva pa se motor ugasi i onda muke žive sa luftiranjem.To je izbačeno a povrat namešten da ide direktno sa PVP u rezervoar i više nema nikakvih problema.

Bolje ga promeni,imaces manju potrosnju.
promenucu ga, prvo da vidim kako ce se ponasati motor na kombajnu.
pitao sam jednog bosistu trazio mi za regulator i ruke 200e, malo mi to jaca cena, moram zvati jos neke koji nemaju sad mnogo posla odmah su i jeftiniji :osmeh:

@matic, kod mene visak od PVP ide na filter, tu je veca kolicina goriva da vraca u rezervoar a AC pumpa da ga penje opet gore.
sa dizni stvarno ide malo povrata tako da moze komotno u rezervoar.

Original Frank podizače za Zmaja imate u Bell-Impex-y iz Malog Iđoša.Komad za Zmaja košta 1.700 dinara.Podizači su kvalitetni i fleksibilni.Koristim ih već nekoliko godina i bez problema.Na pola metra po jedan ne može već ide na svaki četvrti prst po jedan.Na heder od 4.8 metara ide 15 komada.
270520131196_zps99b1d78f.jpg

Nazad
Vrh