Recimo Nemački stisneš rukom,pustiš i on se vrati u prvobitno stanje.Domaći stišneš rukom a on ostane stisnut,ne vraća se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogu da potvrdim Maticev "cenovnik",danas takodje zvali.kazu na 4.20 heder ide samo 8 komada...po meni to je malo,treba bar 12-13?Danas proverena cena podizača u Bell Impex-u.Podigli su na 2.000 po komadu.
Svasta covek ovde moze procitati!Kish jesi kupio nesto od firme o kojoj se prica "Original Frank" pa da vidis o kom se kvalitetu radi.Te sto Bel-impex prodaje za zmaja treba malo preraditi sa autogenim aparatom jer kao sto je Matic rekao naprezu prste jer ipak nisu pravljeni za zmajevu kosu i stoTo "Frank" neko ovde pravi...da nemac to za zmaj pravi,pravi malo morgen....
Tako da i taj kvalitet je upitan!
Ne kuje to Nemac cekicem,nego stancuje neka masina ko zna koliko njih na sat....Jesam,za lemkena raonike.
Ali da vlasnik nas ubedjuje na temerinskom vasaru,kako te prste prozivodi nemac,daj molim te.
sta treba da se zameni?caura?prirubnica je?kad budem rasturao da nemislim mnogo.ako ima toliko ja bih menjao
najpre se zajede prirubnica (spojnica),znači promeni njihsta treba da se zameni?caura?prirubnica je?kad budem rasturao da nemislim mnogo.
Ja sam koristio podizace od New Hollanda prosle godine u grahorici.Mozda nisu idealni ali bez dorade se namestaju i rade posao.Nije lose ih imati ali za neravne njive nisu pa ko god da ih pravi.Ja sam i bez podizaca sa dobrim stelovanjem vitla kosio svaki polegao usev i nikada nista nije ostajalo.Sta ce vam podizaci pomoci kada idete duz polegotine?Apsolutno nista!
Radio sam veliku povrsinu pod grahoricom koja je legla totalno i musterija je zahtevao podizace.Njiva je bila ravna ali lose spremljena pa sve neke neravnine po ravnoj njivi.Za podizace moras imati uzasno dobro spremnu njivu.Inace taman se zaneses i vozis ono nesto naidje neravno i oni se zabijaju u zemlju a kad malo zemlje uhvate onda moras da to skidas jer se mrsi usev i nece dobro da sece.Imao sam 32hektara zetve sa podizacima i dobro sam ih upoznao.S druge strane njive koje ja zanjem su uvek u neravnom terenu i uvek ima polegotina.Bez podizaca i sa malo isturenim vitlom je moj ZMAJ uvek do zemlje skidao svaki polegao usev.Pa sto si ih onda stavljao?
Na neravnom terenu nedize nista . A vitlo pogotovo ne!
jel znas gde mogu naci da kupim i ako imas neku sliku.spojnica je dobra nema lufta u nutovima vec na izlazu iz menjaca i na ulazu u planetarac.najpre se zajede prirubnica (spojnica),znači promeni njih