Zrenjaninac
Član
Daj lebati uslikaj tu budzotinu pa okači na forum a inače po meni je ipak bolje i bezbrižnije terati 4reda kako ga fabrika proračunala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):900m je puno! Kod nas nemoze 800m preci sa 4 rednim nego ide 400m 4reda i 400m 3 reda
banePA je napisao(la):mityoo je napisao(la):900m je puno! Kod nas nemoze 800m preci sa 4 rednim nego ide 400m 4reda i 400m 3 reda
Tako i kod mene na ponekim njivama, ali redje, uglavnom na 400 sa 4 reda tamo nazad, knap pun bunker u zrno!
Bobo je napisao(la):banePA je napisao(la):mityoo je napisao(la):900m je puno! Kod nas nemoze 800m preci sa 4 rednim nego ide 400m 4reda i 400m 3 reda
Tako i kod mene na ponekim njivama, ali redje, uglavnom na 400 sa 4 reda tamo nazad, knap pun bunker u zrno!
Kolega je o prinosu nesto pricao oko 8t/kj izrazito vlaznog zrna... Sjetva je isla na 18cm razmak u redu, stabljike su na sredini njive bile preko 3m visoke, zato imaju one letve na hederima, jer nisu bez njih mogli vrsiti jer se stabljike naslazu na grlo i samo stopaju. Mnogi mi ne vjeruju kad kazem da su jedan i drugi tjerali 2. skoro pun varijator u kukuruzu, pa sam obecao ove jeseni ako ikako stignem otici do njih da snimam kako decki vrse, pa da i to vidite.
moram i do ovog sa 6-rednim otici, iako ga poznam samo povrsno, al i to da se dokumentira, pa da s time zavrsim...