Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odnosi se na soju, citaj sporije.branko je napisao(la):E baš bih voleo a vidim kaqko to izgledazagušiti kombajn kada se vrši kukuruz.
To nisam nikada uspeo.
Kod mene iedan majstor zagusio, a svo vreme pre zagusivanja kombajn izbacivao prekrupu. Ja video!branko je napisao(la):E baš bih voleo a vidim kaqko to izgledazagušiti kombajn kada se vrši kukuruz.
To nisam nikada uspeo.
i ja vido to jeben posao odlavit puž i šneke .dicki je napisao(la):Kod mene iedan majstor zagusio, a svo vreme pre zagusivanja kombajn izbacivao prekrupu. Ja video!branko je napisao(la):E baš bih voleo a vidim kaqko to izgledazagušiti kombajn kada se vrši kukuruz.
To nisam nikada uspeo.
abro je napisao(la):Ja radim sa blindama posto ga sad odmah spremim i za kukuruz pa ga vise ne moram otvarati, samo prekacim adapter (zmaj 162).
Kako to mislite? Soju radite sa kukuruznom korpom?abro je napisao(la):Jesenje kulture vecinom se vrse ispod 600-700obr/dob a mislim da blinde nisu preporucljive iznad tih obrtaja. Godinama unazad tako radim i zasad nisam imao problema, pa cak mi se cini da je teze zagusiti kombajn u kukuruznoj varijanti.