Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje sam imao problem i ja sa (z162) ali sam primetio da jako znaci do kaisa-proizvodaca, proveri dali nije prestegnut i dali ti nisu previse istrosene remenice pa ne naleze kako treba pa ne vuce punom povrsinom, takodje zna da seta remenica glavi-zvace kais ali posto su kod tebe nove glavcine i ako su ta 3 srafa stegnuta na istu razdalinu to nebi smelo da se desi.jure je napisao(la):pozdrav,ja sam goran!imam zmaja 125 i interesuje me,zast mi se grije kais od pogona bubnja??na mehanickoj remenici su glavcine nove zajedno sa osovinom,a na hidro sam ih nosio kod strugara pa im je smanjio luft,al opet se greje!!dali imas neko resenje za taj problem??koristim savin kais na njemu pa da mozda nije do njega!!i dali znas tacnu dimenziju kaisa,da slucajno u prodavnici mi nisu dali manji kais,ili...hvala unapred