ZMAJ kombajni

Suvise komplikovano naspram opruge. Morao bi da uradis dovod ulja, ventil za dizanje/spustanje,dvosmerni klip, a sto je najbitnije da napravis automatsko kopcanje i raskopcavanje, jer ovako kako je sad ako bi kojim slucajem zaboravio raskopcati lulu klip bi je u sekundi pokidao.

Nisam mislio na taj ispod lule. I kod mene je nastelovano isto kao sto i ti kazes, nismo se razumeli. Mislio sam na onaj osigurac na povlacenje sto je na kraju sipke pomocu koje je vuces. On drzi da se u transportu slucajno ne otvori.

870 a šteluje se na poluzi gasa PVP.Njenim produženjem ili skraćenjem šteluje se broj obrtaja odbojnog bitera.Potrebna vam je aparatura koja meri obrtaje da bi ga naštelovali.

Poslednja izmena:
Mala dopuna od nestručnjaka 840 plus 30, minus 15 o/min, ali za tačne informacije obratite se doktoru za kombajne jer on je jedini merodavan da vam tačno odgovori na ovo pitanje,sve ostalo su nagadjanja.

Zdravo. Imam jedan veliki problem sa svojim kombajnom u pitanju je Zmaj 133 RM. Problem je taj sto prosipa zito. Zito se zadrzava na zadnjem trapu a i dok kombajn radi zito se moze naci na rukama. To je pocelo pre 2 godine kada sam menjao sita na ladji. Kako god da namestim sito vidi se da prosipa. Ventilacioni otvori su namesteni po pravilu. Ako bi mi neko mogao nekako reci o cemu se radi. Sve sam pokusao

Ej momci, koliko treba da ima obrtaja biter na 142, 870 ili 840?
evo šta kaže priručnik
ab9cd7239402565.jpg
[/URL] [/IMG]

I moj prirucnik ovako izgleda, al sam cuo da zmajevi serviseri koriste malo opsirnija i preciznija uputstva gde stoji ovaj podatak 840 pa + - kako kaze gosn moderator.

zmaj, strob. mi je od pasenoga i cim ga bude doneo slikacu ga.

Merač obrtaja ima da se kupi na kupindu,ja sam tamo kupio cena 25e, radi odlicno.u par navrata sam proveravao tacnost na strugu,i jako mala odstupanja su bila,za te pare je ekstra.

Nazad
Vrh