Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju,post je trebalo da ima drugačije tumačenje,i nije važno šta ja verujem a šta ne...... Tj hteo sam (trebao sam) da kažem da će početi prepucavanje koji je brži i bolji..... I počelo je.Niko ziv te ne tera da verujes ako ne zelis. Vojvodina a i Srbija nije tako velika za neverne Tome.
Kazner sta je husin...msm da je ovaj kombajn doteran na gumama posto su tu kolica za heder kraj njega msm da ih je vukao za sobom..inace odlicna 142 samo msm da ovo nije rm.tj da je ofarbana i kasnije nalepljena nalepnica...inace Semberac svaka cast,dobra masina..
druze imas na otpadima za kombi vozila osovine sa tockovima za 40-50e, ja sam kupio prosle godine osovinu satockovima i ispravnim gumama i rezervni tocak sa ispravnom gumom u Rumi na otpadu za 50e.čestitke za kupovinu i jednom i drugom, neka vas dugo služe.
meni treba jedan točak za kolica hedera sa osovinom, jel ima možda neko na prodaju ....
Kolege i ja sam se ponovio sa 161 com,bice slike cim malo budem imao vremena.Inace motor mu je jako dobar S-46turbo,vozio sam 75km bez problema.Sa zitnom variantom sam platio 3800 evra sa kolicom za heder.
Kolege i ja sam se ponovio sa 161 com,bice slike cim malo budem imao vremena.Inace motor mu je jako dobar S-46turbo,vozio sam 75km bez problema.Sa zitnom variantom sam platio 3800 evra sa kolicom za heder.