sinisa1979
Član
Jan zar nisi rekao da je taj crko što si kupio na kupindu? Ljudi ko je taj the doctor?Merač obrtaja ima da se kupi na kupindu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jan zar nisi rekao da je taj crko što si kupio na kupindu? Ljudi ko je taj the doctor?Merač obrtaja ima da se kupi na kupindu,
Nadjite clana @Bobo,on je expert za za te 13x Zmajeve.Kakva si ti sita?Sa rupama ili imas sito kojem se podesava otvor?Zdravo. Imam jedan veliki problem sa svojim kombajnom u pitanju je Zmaj 133 RM. Problem je taj sto prosipa zito. Zito se zadrzava na zadnjem trapu a i dok kombajn radi zito se moze naci na rukama. To je pocelo pre 2 godine kada sam menjao sita na ladji. Kako god da namestim sito vidi se da prosipa. Ventilacioni otvori su namesteni po pravilu. Ako bi mi neko mogao nekako reci o cemu se radi. Sve sam pokusao
ne vidim zašto bi u priručniku pisalo jedno a za servisere važilo drugoI moj prirucnik ovako izgleda, al sam cuo da zmajevi serviseri koriste malo opsirnija i preciznija uputstva gde stoji ovaj podatak 840 pa + - kako kaze gosn moderator.
zmaj, strob. mi je od pasenoga i cim ga bude doneo slikacu ga.
ne vidim zašto bi u priručniku pisalo jedno a za servisere važilo drugo
u priručniku za kukuruznu adaptaciju piše 840
Pa nekom stolaru,nije to problem napravitiPostavio sam pitanje u temi rezervni delovi,ali posecenost teme je slaba,pa da pitam i ovde-gde se obratiti za izradu drvenih lezaja slamotresa po uzorku?
Mislio sam na lisnate lezajeve...imao sam vizit kartu coveka koji ih radi,ali kao u zemlju da je propala.Pa nekom stolaru,nije to problem napraviti
da li to stelujes na pvp ili nekako drugacije?ja u pšenici idem na 870 a u kukuruzu spustim na 830
Mala dopuna od nestručnjaka 840 plus 30, minus 15 o/min, ali za tačne informacije obratite se doktoru za kombajne jer on je jedini merodavan da vam tačno odgovori na ovo pitanje,sve ostalo su nagadjanja.
da li to stelujes na pvp ili nekako drugacije?