ZMAJ kombajni

Postavio sam pitanje u temi rezervni delovi,ali posecenost teme je slaba,pa da pitam i ovde-gde se obratiti za izradu drvenih lezaja slamotresa po uzorku?

Zdravo. Imam jedan veliki problem sa svojim kombajnom u pitanju je Zmaj 133 RM. Problem je taj sto prosipa zito. Zito se zadrzava na zadnjem trapu a i dok kombajn radi zito se moze naci na rukama. To je pocelo pre 2 godine kada sam menjao sita na ladji. Kako god da namestim sito vidi se da prosipa. Ventilacioni otvori su namesteni po pravilu. Ako bi mi neko mogao nekako reci o cemu se radi. Sve sam pokusao
Nadjite clana @Bobo,on je expert za za te 13x Zmajeve.Kakva si ti sita?Sa rupama ili imas sito kojem se podesava otvor?

e slazem se Bobo je ekspert za 133 samo da se javi,:osmeh:inace nisam strucnjak za 133 al od prosle godine i ja je imam pa se polako ucim a taj tvoj problem kolega,ili je do sita ili da ti vetar nije jak pa izbacuje zrna van:sta:

I moj prirucnik ovako izgleda, al sam cuo da zmajevi serviseri koriste malo opsirnija i preciznija uputstva gde stoji ovaj podatak 840 pa + - kako kaze gosn moderator.

zmaj, strob. mi je od pasenoga i cim ga bude doneo slikacu ga.
ne vidim zašto bi u priručniku pisalo jedno a za servisere važilo drugo :sta:
u priručniku za kukuruznu adaptaciju piše 840

Nije za njih jedno a za nas drugo podesavanje, sami ste dosli na serviserovo podesavanje 840 +30 -15, samo sto nije bas tako uprosceno.
u tehnickim podacima stoji 870
u 3.adpter za kukuruz n=830 o/min i od tih obrtaja bitera dalje su varijante obrtaja bubnja.

Miroslav Jovanovic je doktor koliko se ja secam,bila je raspravka u temi Clas kombajni i u ovoj pre otprilike 2 meseca ako se dobro secam,mrzi me sad da listam u nazad.

Nazad
Vrh