Ne može.To je neko pustio buvu da će ponovo moći tako da se registruju mašine.Prvo je bilo najavljeno za Mart mesec pa Jul...i do dana današnjeg ništa od toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem može biti i dužini remena da izvinete ako sam pogrešio ali mislim da se po fabričkim podacima treba biti 60 x 6120 i kod mene se javljao taj problem a rešio sam ga stavljajući 60 x 6170 bez ikakvih problema dođe i obrtaji idu dole sigurno.Šta ste radili ako se može znati? Problem je upravo u velikom broju obrtaja.
Zato sam i kazao da je moguća greška u pravu si ali je 100% ovaj drugi što sam stavio 60 x 25 x 6170Ganga zar nije 60*25*2130 la?
koji aucug duzi pase na njega,jel moze sa univerzala?
Izvinite nisam pogrešio namerno ali sam namestio grešku koja mi se stvarno retko dešava u pravu ste 2170 je pravi broj, još jednom i ostalima izvinjenje.Kod mene je 60x2130, imam i originalni koji je došao sa kombajnom ista je oznaka. @Ganga je treba 2170 ili 6170 malo mi je čudna ta oznaka.
aucug rezervni ceo imam pa ga mogu seci a ko moze da mi namesti od lima tu nadogradnju i ako moze neka slika produzenog aucuga.
Džabe ti nagodradnja bez produženog aucuga, (provereno)