ZMAJ kombajni

Drugari pozdrav, gde su najpovoljniji delovi za kombajn Zmaj 142 (kaisevi, lezajevi, farovi itd) i da li imate neke kontakt telefone ili internet adrese??? I ako znate neke ljude koji rasturaju kombajne i prodaju neke polovne delove i sl. trebao bi mi i njihov kontakt?

---------- Poruka napisana u 20:29 ---------- Prethodna poruka je at 20:20 ----------

Jos jedno pitanjce, gde se moze kupiti ovaj zadnji kraj sita i koliko to kosta od prilike??

07042012128.jpg
[/IMG]

"Agro-Metal"-Mol....laciku trazi (evo njegov broj:063/164-21-46)za zamaja ima sve...od igle...do lokomotive:osmeh: ali samo ZMAJ

Poslednja izmena od urednika:
Ima i kod Arežine u Molu.Uzimao sam kod njega dosta stvari,cene kao i svuda a izbor ogroman.Broj telefona ima u temi delovi za kombajne.

nisam pronasao tu temu delovi za kombajne? Mogu li dobiti neki broj telefona iz ade?
"Agro-Metal"-Mol....laciku trazi (evo njegov broj:063/164-21-46) pa onda da vidimo redom...."AGROPROFIL-Ada"-024/851-695 ili mob.:063/516-717(Attila)

---------- Poruka napisana u 21:08 ---------- Prethodna poruka je at 21:07 ----------

e da i poljoservis....ali je kolega lazic vec napisao broj

---------- Poruka napisana u 21:10 ---------- Prethodna poruka je at 21:08 ----------

nisam pronasao tu temu delovi za kombajne? Mogu li dobiti neki broj telefona iz ade?
i evo jedan broj ko rastura kombajne u bajsi....Ozorak Jene-024/721-038

pozz svima nov sam na forumu i vec me zanima nekoliko stvari ....Naime potrebne su mi slike i informacije od dva Zmajeva zitna kombajna, to su modeli 150 i 170. O ta dva kombajna ne mogu pronaci ama bas nista pa ako mozete pomozite

Ima u temi pisano o oba kombajna, a ima i slika, mislim da vam je najbolje da pretrazite temu.
Slike oba kombajna se mogu naci na googlu, ali i one su s ovog foruma, tj s ove teme.

Ljubisa,prva slika:jedna rucica ti je za gas a druga za gasenje.A na trecoj slici ti je rucica za stelovanje broja obrtaja bubnja...

Nazad
Vrh