fabianviktor
Član
samo ga ti sredi...treba da te sluzi.....svi kombajni koji su izasli ispod mojih ruku tako su dospeli kod mene.....sredio sam ih kao za sebe..a na kraju dodje kupac ponudi povoljnu cenu...e onda nek ide i nek mu je sa srecom....(i ovaj sa slike je dosao kodmene iz groblja.....postavicu slike za 3 meseca....)ja sam se odlucio na ovaj potez jel svako prodaje kombajn kad ga kupujes kao dobar a o ceni da ne pricam ja sam ovaj kombajn kupio kao groba za neke relativno jeftine pare sa svim adapterima kad ga ja sredim bice bukvalno kao nov i ja ulazim u prvo jutro kosenja prvi sa mojim kombajnom e sad valjda ce me sluziti
---------- Poruka napisana u 00:11 ---------- Prethodna poruka je at 00:10 ----------
ma sve sto postoji na zmaj 142 nisam uzeo ni jedan
---------- Poruka napisana u 22:16 ---------- Prethodna poruka je at 22:14 ----------
a sto se lezajeva tice...SKF,FAG,INA....za te se raspitaj...a za vecu kolicinu P.Pja sam se odlucio na ovaj potez jel svako prodaje kombajn kad ga kupujes kao dobar a o ceni da ne pricam ja sam ovaj kombajn kupio kao groba za neke relativno jeftine pare sa svim adapterima kad ga ja sredim bice bukvalno kao nov i ja ulazim u prvo jutro kosenja prvi sa mojim kombajnom e sad valjda ce me sluziti
---------- Poruka napisana u 00:11 ---------- Prethodna poruka je at 00:10 ----------
ma sve sto postoji na zmaj 142 nisam uzeo ni jedan