ZMAJ kombajni

Te da kažem male uvek iskoče kod falca felne a kada iskoči ona je gotova.Ove ne iskaču na tom mestu ali pucaju sa strane mada ima rešenje(prilično skupo) i za taj problem.Kombajn je osetno brži sa tim gumama.

Jej neko ima od vas ideju gde se može nabaviti prečistač vazduha na filteru( tj.ovaj plastični sa slike) pošto ovaj moj uradio svoje.Danas smo skinuli ceo usisni sistem sa kombajna i raskupusali ga i nećete verovati šta sve ima unutra.Savetujem i vama čišćenje istog.

Pozdrav drugari! Hteo bih da kupim kombajn za svoje potrebe, mozda i za malo usluznog vrsaja. E sad, moje pitanje je da li kupiti zmaj 141 ili 142? Nisam bas pri puno kesa pa me interesuje za koliko bih mogao da kupim zmaj 142? Da li se moze naci za do nekih 6000E? Interesuje me samo zitna i suncokret varijanta. Ja bih ga kasnije sredjivao kad i koliko vreme i materijalna sredstva dozvoljavaju. Ako moze neka sugestija izmedju 141 i 142 i ako neko zna ko prodaje, ili ima da proda tako nesto bio bih veoma zahvalan na odgovoru?!

Nema tu velike razlike. 142 Ima manji volan, zatvoren bunker, varijatorska remenica za pogon doba (vrsalica bubanj) ali samo model, inace dimenzije remenica i remena su iste.
Ako se neko seti jos razlika nek dopuni. Imas za 6000e da kupis kombajn, obrati paznju i na gume nisu bas jeftine.

Kolega koji ima 2 142 isao gledati jedan 141 za male pare koji je htio uzeti za djelove. I kad je tamo dosao, uzeo osovine mjeriti i puno njih je tanje nego na 142 i odustao od kupovine tog kombajna...

Na 141 i 142 su iste osovine,a i na univerzalu,jedino razlika moze da bude u pogonskoj osovini hedera,zavisi koliko je sirok.

kazem, ne znam... ovaj je trazio kombajn za djelove, i naisao na 141, otisao ga pogledati i premjeriti i rekao mi je da ga nije kupio jer su sve osovine tanje nego na njegovim 142 i da nije htio riskirati.

Ja prije vjerujem da je to razlika kao i za 132 naspram 133 samo godiste i neke sitne dorade. Univerzala nikako ne bih trpao u grupu sa 142, posto je to drugaciji kombajn...

Tuki 789 imas u Idvor 142 spolja je lepo odradjena limarija i ofarban staje unutra to nisam zagledo jer tip radi adaptere za kukuruz a tome interesovalo cena kombaja je 6000 evra zitna varijanta

Nazad
Vrh