pocerina
Član
Jeste mlad, ali domacinske pare za Zmaja... Za te pare mozda si mogao da uzmes nekog stranca, sa vecim ucinkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
14600 evropskih...
Da li je moguce da se pravio zmaj 135 2004 god? a i skupa mi cena nesto ili ja nisam pravilno informisan?Zmaj 135, 2004. godište, 540 radnih sati.
Kad bi ga slucajno prodavao koliko bi kostao uzimajuci u obzir sta si sve ulozio tj koja je cifra za takvu solidnu 142Remont me je kostao 3000 eura sa svim delovima majstorom i sa reglazom pumpe visokog pritiska ali samo kombajn bez hedera.
Pazi ovako ja imam sa njim heder za zito sa kolicima koji ima reduktor za pogon kose pa imam heder sa kolicima na kome je uredjaj za suncokret komplet samo odkacis zitni heder i zakacis suncokretni i imam adapter za kukuruz koji je u perfektnom stanju takodje,ja to sve komplet nebi dao sada ispod 15 000 eura i motor je uradjen pre par godina komplet generalna.Kad bi ga slucajno prodavao koliko bi kostao uzimajuci u obzir sta si sve ulozio tj koja je cifra za takvu solidnu 142