Ovako, skini remen s velike remenice (pogon slamotresa) i okreci ju rukom. mora ici lagano da ju djete moze okretati, u suprotnom ne valja. izmedju drvenih polutki lezajeva stavljaj komadice lima sve dok ne dobijes dovoljan zazor, da se remenica lako okrece.
Ako ju dugo budes tako terao i ona se pregrijava, omekanice i ona i puci ce. nisi na kraju napravio nista.
Dok sam jos djete bio, naucio sam ovo na tezi nacin (jedini sam bio dovoljno malen da se zavucem i rastavljam lezajeve slamotresa na pogonskoj osovini, jer je doticna pucala kolegi svaka dva dana. mislio je Drveni lezajevi, namjestice se oni sami... je klinac, preko dana sve u redu, i pred kraj posla KRC, nema je vise... dok ja rastavljam, in na teren po novu osovinu, dok ga covjek nije pitao sta on radi s kombajnom da u tjedan dana kupuje vec trecu. Uz tu trecu osovinu je dobio i originalne limice koji se umecu u lezajeve radi tog lufta i od onda nikakvih problema. Kako se lezajevi trose, povecava se luft, i po potrebi vadis limic-dva.
na 133 sam mjenjao sve lezajeve slamotresa cim sam ga kupio i sam sam pravio ove odstojnike od lima i nema problema.