Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napokon sam uspeo ponovo da vam se pidruzim ovo sto si opisao desava se i kodmene problem izaziva ili sto kais od vetra proklizava pod velikim opterecenjem ili uhvati se korozija na gornjem situ i masa sto ovde prolazi zapinje i ne kliza lepo ,kod mene je resenje da zatvorim sito skroz i zicanom cetkom malo procesljam i posle u radu ga masa moze lakse da oriba i sam se ocistiDal neko zna resenje problema na ZMAJ 170 mnogo prljavo mi radi soju vetar sam do kraja otvorio korpa je skroz raspustena broj obrtaja bubnja je 500 ima univerzalnu kopru a u bunkeru ima jako mnogo ljusk iovrsenih mahuna i grancica od lisca probao sita da otvaram zatvaram usmerivace da dizem spustam al nece iza kombajna nema neizvrsenih mahuna a ima po koje prosuto zrno
Ocekivao sam ovo pitanje,za maseya je predvidjen 8-redni kukuruzni adapter onda je skroz besmisleno na njega kaciti 6-redni suncokretni i leteti po njivi sa njim.Adaptirali smo kacenje na grlu od 170 da moze zakaciti ovaj adapter a svakako cu probati i maseya u suncokretu posto nisam nista menjao na adapteru bas iz razloga da bi mogao kaciti isti na oba kombajna.Sa zmajem ide super,terao sam ga od 2,5km/h u suncokretu gde je jos stojalo lisce i glave bile zelene (a zrno zrelo) do 6 km/h gde je lepo sazreo suncokret.@spajki jedno pitanje vidim vršiš sa zmajem pa jel nisi ti kupio Massey Ferguson kombajn onaj veliki sa 8 slamotresa ?
Kod mene fabricki ima dva spanera uslovo " s" samo u vodoravnom polozaju a treci je sam spaner sa kojim stezem lanac ,kombajn posedujem ova bila 11 sezona jos hvala bogu sa lezajevima problema nisam imao .Španer se nikad ne postavlja na pogonsku stranu koja je zategnuta. U principu može, ali će jako kratko trajati ležaj na španeru.
I kod nas je od drveta, 2 kocke od bagrema, kuvane u ulju, zasad sve ok,Baš sam htio pitati u vezi tog španera. Ja imam od drveta, neko tvrdo drvo i funkcionira.
Jel bolje lančanik kao kod gospodina Kiraja ili drveni ?