Vrsem ja tako ovih dana i razmisljam,jel bih se moglo na ovaj kombajski s46 staviti turbina,time bih bio malo jaci i odmah bi mu ugradio secku za slamu?(ako se ne varam imt traktori 5136 imaju isti motor samo jos + turbinu i jaci su za 30 KS)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim vas lepo gospodine DANGER a i MONTOYA na predhodnih nekoliko slika gde ste videli razliku u postavljanju remena na vitlo ja koliko vidim svugde ISTO i pravilno postavljeni.e tako je vec bolje,tako treba da stoji remen(spaner) za pogon "grablji" jel......
Danas u 19h i 31min ste rekli remen(španer) i pre tog posta da nestoji dobro a koliko sam ja upuznat sa ovim remenice na španeru vitla su potpuno identične tako da i gosp. galki zna ovaj podatak.Gosn Ganga,niko nije rekao da remen nestoji dobro......
To nisu isti motori. Spolja su isti, ali iznutra nisu. Nije razlika samo turbina. Nisu isti klipovi, karike, ventili, stepen kompresije (glava), i bregasta bi trebalo da je drugačija.Vrsem ja tako ovih dana i razmisljam,jel bih se moglo na ovaj kombajski s46 staviti turbina,time bih bio malo jaci i odmah bi mu ugradio secku za slamu?(ako se ne varam imt traktori 5136 imaju isti motor samo jos + turbinu i jaci su za 30 KS)
@Ganga,malo vec idemo u .....al ja vas stvarno nerazumem sta vi hocete da kazete za te spanere,malo detaljnije objasnite molio bih vas......