Srdjan Žorž
Član
Danas na miru pregledao zmaja i evo i neka slika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pravio sam je. Al tu mi je u selu pa ako ti je bas jako jako hitno reci sta ti treba pa cu pogledati dok jos covek ne krene u vrsidbu jecma. Ako vec nije.... A onda bas necu biti sa vremenom.....
Idem ujutro kod coveka pa ti javljam. Reci ako te jos nesto muci. @ lazarrunjevac mislim da ces bolje proci ako postavis post u temu prodaja,ovde nece puno njih videti oglas. Jedino moras da nakupis cini mi se 30-ak postova da bi mogao postavljati oglase.ne bih da te mučim, ali ako posotoji mogućnost interesuje me koliko spjki ide na hederu - džekova, i broj creva na hederu i njihova dužina, poz...
nisi napisao koji ti je motor na zmajuJel ima neko neispravan alnaser za z142? treba mi dekli koji ide na njega?
Zahvaljujem puno,danas sam definitivno odustao od kupovine te 143,jer je malo vremena do zetve za sredjivanje kombajna.@todor koju marku lezajeva stavljas? MI smo prosle godine kod nas stavili cx. Kao neki Poljski.... A caure sto stavljas jel to u onu srednju remenicu varijatora ili u nosac varijatora? Ako je u remenicu napisi gde mogu da se kupe. @konstantin BIO,IZMERIO I IZBROJAO! Imas 5 komada creva bas onako kako sam ti i rekao a duzina je nekih 1.5m. Nisam mogao bas tacno da izmerim jer je poprilicno masno ispod kabine gde izlaze creva.... Nadam se da sam ti pomogao.
u nosač varijatora a ove na varijatoru ću piksnovati tj za 180e da mi sve uradi i da zavari te čaure@todor koju marku lezajeva stavljas? MI smo prosle godine kod nas stavili cx. Kao neki Poljski.... A caure sto stavljas jel to u onu srednju remenicu varijatora ili u nosac varijatora? Ako je u remenicu napisi gde mogu da se kupe. @konstantin BIO,IZMERIO I IZBROJAO! Imas 5 komada creva bas onako kako sam ti i rekao a duzina je nekih 1.5m. Nisam mogao bas tacno da izmerim jer je poprilicno masno ispod kabine gde izlaze creva.... Nadam se da sam ti pomogao.
nisi napisao koji ti je motor na zmaju
Pa ti kao da si 1000km od petrovog sela...Ljudi jel ima ko iz backog petrovog sela? jel zna neko za ovaj kombajn?
http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/739982_Zmaj_143_1997_god
pasu ti delovi od 539Motor je standardan s46.
pa nisam,65 km ali kao pocela im zetva predpostavljam jecma pa nema sad kao vremena tek u ponedeljak...Pa ti kao da si 1000km od petrovog sela...