Po brdu kombajn kao sto ja 131 i nije najbolji izbor, vjeruj mi kosio sam s njim jedne godine i ne daj boze nikome... Po ravnom jos i nekako ,ali po brdima bez kvacila nikad vise... Pogotovo ako je polaglo pa moras ici polako a ti ga smanjujes na varijatoru malo po malo i krene remen proklizavati a da ni ne osjetis ponekad, pogotovo sot jos nisi imao svoj kombajn... na kombajnu s kvacilom koliko god da smanjis varijator, on nece stati u 1. brzini, a 131 je tu malo "skalljiv"
kupi sta mislis da je tebi bolje, ali ja koji sam vrsio a dosta znmajeva i po ravno mi po brdovitom znam sta pricam iz prve ruke i svakako preporucam 132 ili bolje od toga... Ako budes vrsio usluge po cjeni koju si naveo, jako ces ga brzo zaraditi i nece ti biti zao novaca ulozenih, naravno ako imas mogucnosti kupiti nesto bolje.
Nema ni kod mene vecih njiva puno po brdima od 40-50 ari i taj kombajn je za to rodjen. Ne zelim nikome kvariti prodaju ili te nagovarati na nesto, ali razmisli o ovome sto ti pisem i odluci se... Ovi komentari da vrijedi toliko na kilu, ne piju vodu, bar ne kod mene.