ZMAJ kombajni

Kod mene nisu parcele kao u Vojvodini, da se radi i dan i noć.To su parcele po 40-50 ari maksimalno u jednom komadu oko hektar, tako da nemam ja računa ništa skupo da platim, meni nešto treba da nebih kosio ručno i stavio na guvno da vršem sa traktorom idući u krug. Razumem ja da je najbolje sa klimom i novo, ali ljudi to se mene ne isplati. Čini mi se da gledajući 131 i nešto slično, spasilo bi me muke, ali me sada malo buni to kvačilo?

Po brdu kombajn kao sto ja 131 i nije najbolji izbor, vjeruj mi kosio sam s njim jedne godine i ne daj boze nikome... Po ravnom jos i nekako ,ali po brdima bez kvacila nikad vise... Pogotovo ako je polaglo pa moras ici polako a ti ga smanjujes na varijatoru malo po malo i krene remen proklizavati a da ni ne osjetis ponekad, pogotovo sot jos nisi imao svoj kombajn... na kombajnu s kvacilom koliko god da smanjis varijator, on nece stati u 1. brzini, a 131 je tu malo "skalljiv"

kupi sta mislis da je tebi bolje, ali ja koji sam vrsio a dosta znmajeva i po ravno mi po brdovitom znam sta pricam iz prve ruke i svakako preporucam 132 ili bolje od toga... Ako budes vrsio usluge po cjeni koju si naveo, jako ces ga brzo zaraditi i nece ti biti zao novaca ulozenih, naravno ako imas mogucnosti kupiti nesto bolje.

Nema ni kod mene vecih njiva puno po brdima od 40-50 ari i taj kombajn je za to rodjen. Ne zelim nikome kvariti prodaju ili te nagovarati na nesto, ali razmisli o ovome sto ti pisem i odluci se... Ovi komentari da vrijedi toliko na kilu, ne piju vodu, bar ne kod mene.

Imam kombajn zmaj 142 al sa mercedesovim motorom od 130 konja
pa sta mislite o tome? :ppozdrav:
evo i slike
qz5182.jpg

pa ima turbo a vlasnik prvi mi je rekao da je iz kamiona mercedesa ne znam kojeg
Post je spojen: [time]1298565714[/time]

ja mislim ako ima turbo da ima vise od 130 ks
koliko ti trosi nafte po hektru u zitu :bravo:

zmaj je napisao(la):
ja mislim ako ima turbo da ima vise od 130 ks
koliko ti trosi nafte po hektru u zitu :bravo:
dosta je jak taj motor bilo sta da kosim ne dimi u opste i uopste ne menja zvuk a ima neki specifican zvuk, kad kosim ceo atar pisti :D
pa nisam nikad merio koliko trosi....
Post je spojen: [time]1298542207[/time]
pa ne znam kako da se registrujem .pokusavo sam nesto ali nesto zeza....

Post je spojen: [time]1298567466[/time]

na nekim je sa strane,mozda pored bos pume,a ja sam gledao na jednom bio je na poklopcu na glavi motora!mora da ima!

Vlada B.B je napisao(la):
evo i slike
qz5182.jpg
Jedno pitanje dali imaš problema sa kosom tj. dali ti se kida kosa na ovom tvom kombajnu.

GANGA je napisao(la):
Vlada B.B je napisao(la):
evo i slike
qz5182.jpg
Jedno pitanje dali imaš problema sa kosom tj. dali ti se kida kosa na ovom tvom kombajnu.
Nokada nisam imao problema sa njom .nikada mi se nije kidala niti da je glavila radila je super :D
Post je spojen: [time]1298538521[/time]
pa malo je kriv to ta gornja strana kao da je upustena,tj desna sad kako gledamo ali nije bilo problema sa tim.ja sam njega platio 6500 evra i promenio mu sabirnu ravan i ofarbo ga i nista skoro nisam vise ulagao u njega a radio je super :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298563828[/time]
cu da vidim pa ti javim :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298589638[/time]

vlada bb lomio ti je kosu 3-4 puta da ja znam a zasto mu pisti kombajn to se cuje 5 km daleko

Nazad
Vrh