Bobo
Član
MONTOYA: 211 ima na obadva tocka tegove i znam tko ima takav berac na prodaju i nikad mi nije islo u glavu sta ce na beracu tegovi u tockovima? Da lakse propadne il koji bog... U glavnom, ovaj ne da tegove bez beraca... Imam i jedan 133rm s tegovima, mislim da bi za male pare mogao dobiti cjeli kombajn to cemo jos vidjeti, imam nekih drugih troskova sad, trebam otici pitati samo za tegove, al nikako da uvatim vremena. A zadnja opcija mi je teg od 142RM koji je kolega skinuo s kombajna kad je ugradio sjecku i tako ga prodao bez tega. Samo, kako upasati taj teg na malog zmaja?
seca: s tegovima mislim da ne skace tako lako a bez njih je to vec problem terati iako i bez njih ide, al nije bas sigurno tako raditi. Sto se trapa tice, sta fali trapu od 133? osim sto nije u sredini kombajna... Sta bi dobio s time da mu ubacis zadnji trap od 142?
seca: s tegovima mislim da ne skace tako lako a bez njih je to vec problem terati iako i bez njih ide, al nije bas sigurno tako raditi. Sto se trapa tice, sta fali trapu od 133? osim sto nije u sredini kombajna... Sta bi dobio s time da mu ubacis zadnji trap od 142?