Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miklos je napisao(la):e koja je razlika izmedju zmaja 142rm i 142? ja se razmisljam koji da kupim? pozdrav.
druze nisam mislio nista licno i na nikog od vas vi ste majstori sa iskustvom ali kod nas ima mnogo koji sami rade tj samo zamene polomljeni deo a ne otklone uzrok loma i tako ide redom i u krug pa onda kriv deo loseg kvalitetadanger je napisao(la):eto,danas kad se coveku nesto pokida ili otpadne nije kriv Stojan Arezina iz Ade vec nestrucno lice koje je ugradilo deo,da rezimiram.......nema loseg dela nego losih majstora(nestrucnih)
hvala hvala...nenad.humac je napisao(la):Svaka cast za zmajce lepo si ga sredio
ma povecao sam ga najvise zbog suncokreta,kad je duza njiva a rod dobar nemogo da izadjem na kraj....da nemam tegove mislim da bi mi sa kukuruznim adapterom podizao zadnji kraj....Bobo je napisao(la):Bome fino sredjen...
Samo, sta ce ti produzetak na bunkeru, i ovako i onako ga bunker lomi, a ti ga jos povecao
Ovakve utege nazad i ja trazim, al prije bi naso Bin Ladena nego njih...
da necuje se kosa...hvaladanger je napisao(la):@seca
kantica za podmazivanje glave kose na svom mestu
pa neznam ja ima utisak da i sa tegovima hoce zadnji kraj malo da poskakuje... Na URSUSU c-360 ima tegovi u prednjim tockovima,mislim da bi moglo da se nabudzi na kombajn...Bobo je napisao(la):seca, ne bi u radu bez utega dizao zadnji kraj al bi bio "na vagi" i to taman da se ne dize... ne smijes naglije pustiti kvacilo, odma odose zadnji u zrak, al moze e i bez utega. ako ides full brzinom (cjelih 15km/h) i naglo zakocis, moze se desiti svega i svacega bez tegova iza, pogotovo sto nemas platformu za uvrecavanje.
Ja trazim takve tegove, al bezuspjesno...
a da li moze od 142 da se stavi na 132?pozdravMatić je napisao(la):Jeste clan Mali lala ali ga nesto ne vidjam na forumu u poslednje vreme.