Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakav ti je tarup,koji model ?obrad je napisao(la):dobar dan domacini...ja sam ob
rad popljoprivrednik imam jedan problem.dali ima neko tarup za 222 ZMAJ?
Imas u padini prave nove tarupe za sve vrste beraca takozvane lake tarupe mislim da je 250e nov sa novim nozevima samo da ga montirasobrad je napisao(la):dobar dan domacini...ja sam ob
Ako je očuvan sigurno da vredi toliko, kad budeš išao da ga gledaš uslikaj pa da ga i mi pogledamo, lakše ćemo diskutovati.mladenmaso je napisao(la):imam nekakvu ponudu zmaj 223 91g. 4000 e. vrijedili to
niasm jos iosao gledati
Mića967 je napisao(la):Ako je očuvan sigurno da vredi toliko, kad budeš išao da ga gledaš uslikaj pa da ga i mi pogledamo, lakše ćemo diskutovati.mladenmaso je napisao(la):imam nekakvu ponudu zmaj 223 91g. 4000 e. vrijedili to
niasm jos iosao gledati
Ćini mi se da sam ja 2009 godine tarup novi sa noževima , ležajevima platio 500 € u šidu a kolega samnom tjedan dana poslje za 223 platio na istom mjestu 250€ tamo je i sada tako neznam zašto je na 223 duplo jeftiniji gdje god dođem ..obrad je napisao(la):dobar dan domacini...ja sam ob
Ako mislis na valjke, i jedan i drugi imaju 12 valjaka, 6 sa gumenim prstenovima i 6 metalnih sa noktima.mladenmaso je napisao(la):koliko perusaca ima 223 a koliko 224
Čugi je napisao(la):222 nema vetar i teleskopski bunker i ima 2 baterije komušača, 223 ima vetar i tel. bunker i 2 baterije komušača , 224 ima vetar i tel. bunker i 3 baterije komušača, te je on i najbolji Zmajev dvoredni berač.
sta te muci pitaj ja sam ih popravljao doduse nisam prepravljaoObradovic je napisao(la):Zna li ko mozda nekog majstora sto prepravlja zmajeve kombajne u samohodne berace kukuruza?Ja imam prepravljenog zmaja 132-ku a nemam iskustva sa njim pa mi treba pomoc nekoga ko ih je prepravljao.