Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze jos neka slika ove seckeMatić je napisao(la):
Ovako izgleda rotosečka koju montiraju na Zmajeve.
vidi druže, prve je bio k2, pa 220 (isti su to berači), pa dalje ide evolucija 221, 222, 223, ...markokurjega je napisao(la):Ajd nek mi neko objasni da li je K2 naziv za berače zmaj 220 i 221 ili je K2 berač poseban proizveden pre ova dva ,i da li je 220 stariji po proizvodnji od 221(po logici) , ali sto vise zovem oglase sve sam pogubljeniji jedni tvrde ovako jedni onako.ne znam šta da mislim pa neko ko zna bolje nek mi pojasni.
i k2 i 220 imaju taj sistem ubiranja klipova(čini mi se da je prekopiran sa burgonija), a od 221 se počelo sa otkidačkim pločama.pidikanac je napisao(la):ja imam k2 ka imam k2 i on se od 221 i ostalih vučnih berača razlikuje samo po otkidačkim valjcima i privodnom lancima k2 nema klasične otkidačke valjke kao drugi nego ima okrugle rolne i po 3privodna lanca po jednoj vrsti