565
Član
ja sam kombajnu terao iz zrenjanina 500km sirina 3.30 bez policijesamo auto ispred sa rotacijom i rotacione na kamionu na kabini i na prikolici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo, imam par video uradaka loziim ga po gasu nije gas do kraja ali ima 80% gassa..!!!Bubu je napisao(la):Koliko rodi taj tvoj kukuruz kada beres 1. sporom? Nije tacno da je spor kardan na 565, samo ga treba malo 'riktati' po gasu jer 222 voli obrtaje kardana, nekada i vece od propisanih. Ja ga stalno vucem 3. sporom sa 577 nocu pri 1700-2000 o/min motora, danju nisam radio jer mi je komusacki sto bio u losijem stanju pa hoce da gusi. Dace Bog pa ce ove godine berac dobiti zasluzeni remont pa cemo videti kako ce brati. . .
Direkt.. osovina nikad cuo jbg nezznam, jel mi mos to malo pojasnit'North ARMY je napisao(la):Resi 50-100e stavi direkt osovinu kardana i to ce ti se vratiti kroz 30kj obranog kukuruza u gorivu sigurno.
tacno. imali smo isti problem na 565 uradi to i nemas brige sto se tice obrtaja. A sto se tice tarupa mislim da na tim 222 beracima treba okrenuti tarup da vrti na drugu stranu kao na 223,224 . znam da su ljudi kod nas to radiliNorth ARMY je napisao(la):Resi 50-100e stavi direkt osovinu kardana i to ce ti se vratiti kroz 30kj obranog kukuruza u gorivu sigurno.
na to sam i mislioNorth ARMY je napisao(la):Tarup se ne okrece,vec se samo neki lanci okrenu i izbace spaneri i onda vrti u kontra smeru,to ti zna Matic.