Zmaj berači kukuruza

Miksan baš ti hvala za ovo upustvo. Treba mi iako ja moj berač 214 hoću da prodam. Više mi ne treba jer sad radim kombajnom u zrnu.

Ja pojam namam sta da radim Sasa mi je uslikao ali ne bas sto meni treba, treba mi izled onog dela gde udaraju gore ona dva lagera koja klize po elevatoru.Ili da jednostano izbusim jednu rupu i stavim klin da mi sluzi za transport da beracku sekciju podignem na maksimum.

Zato je od kad sam u ovoj firmi brao 10kj, jednostavno nema ko vise da bere,a nemam kuci ni ko da istovara. A da uklopim moj posao i radnike nemoguca misija. A nema ni tendencije vracanja branja u klipu.

Kolege da li neko moze da mi posalje katalog delova za zmaj 223 u elektronskoj formi? Poslacu email ili br. telefona u poruci.
Upustvo sam nasao ali katalog ne mogu da skinem bez naknade, nisam nesto ni strucan :)

Hvala unapred.

Koja je funkcija kontra noza na zmaju 223, dok nisam ovde krenuo pratiti temu nisam ni znao da ga uopste i ima a sad vidim da je iz dva dela drze ga po cetiri torban srafa (verovatno je to ) odma ispred tarupa po celoj duzi.Kako se pravilno ostri i kako ga pravilno podesit jer verovatno se moze pomerat?

Koja je funkcija kontra noza na zmaju 223, dok nisam ovde krenuo pratiti temu nisam ni znao da ga uopste i ima a sad vidim da je iz dva dela drze ga po cetiri torban srafa (verovatno je to ) odma ispred tarupa po celoj duzi.Kako se pravilno ostri i kako ga pravilno podesit jer verovatno se moze pomerat?
Sprecava namotavanje mase na tarup i bolje sitni
podesi se na par mm od nozeva na tarupu

Nazad
Vrh