Kolega da te još jednom zamolim za neku sliku ubrzanjaA sve sam uzeo u termometal ada, nisu baš bili ni jeftini, koliko se sječam, al ok odrađeno....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega da te još jednom zamolim za neku sliku ubrzanjaA sve sam uzeo u termometal ada, nisu baš bili ni jeftini, koliko se sječam, al ok odrađeno....
to se biksnuje,novu neces naciDrustvo hitno potreban kontakt nekoga ko ima delove za K2 konkretno remenica na reduktoru dvokanalna ne na glavnom vec na reduktoru spirala i lanaca.Ona velika fi 400 sa rupom fi 25.Ako neko ima kontakt nekoga ko se bavi ili rastura iste neka mi javi porukom na sajt ili na 0600748644.Pozdrav od Krajisnika
Ma nije problem u osovini nego je pukla na zvezdi skroz tj nije pukla vec malo ozbiljnije cale pokusao da izvadi osovinu cekicem od 2.5kg.Da je biksnovanje ni po jadato se biksnuje,novu neces naci
Pa sta si podesio da ti tu odradi najveci dio posla,Код мене се нај боље чишћење показује на одкидачким ваљцима и плочама такође и спорија вожња,комушачки сто само доради посао.....