debelaladovina
Član
Jer moze slika spreja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
у гуглу куцајте ''chain lube'' и видећете како изгледајуJer moze slika spreja
Ok verovatno si u pravu,100% jesi,vi veliki poljoprivrednici radite mnogo više hektara pa bi mnogo para otišlo na to,bespotrebno...ja sam to gledao sa svoje pozicije,mini-hobi-paora,a te berače sam samo na slikama video tako da ne bih znao kako su im izukrštani lanci...Ok, ko hoće, može i ima para - onda čisto ulje, mast ili šta već... Otprilike 500 dingera jedno mazanje.
Prerađeno ulje izgubi viskoznost, to stoji, ali da ne maže - e to već nisi u pravu. Gubi na mazivnim svojstvima, ali ne baš toliko. Onda bi svaki motor nakon 100 motor sati trebao da zariba. A te čestice koje mogu da naprave risove su ostale na filteru. Zato češće mažeš i rešeno.
A to što ne može da se opere, zato sam i napisao mazanje isključivo na uvratini, nikako u dvorištu!
P.S.
Reci mi, kod pogona tarupa na 222/223, koja je unutrašnja strana lanca? Ili kod lanca za pogon elevatora i pužnice za zrno?
on je fiksiran, samo desni pomeras levo desnoPrilikom podesavanja razmaka oktkidacki valjaka podesava se samo jedna strana ona na kojoj je sraf za podsavanje(sa desne strane kad smo licem okrenuti beracu) sta je sa druge strane u tom slucaju?Koliko vidim i druga strana ima sve isto osim onog srafa za pomeranje a i drugi valjak ima lezaj u cauri znaci moze se i on pomerat levo-desno?
Trebao si kad si uzubljivao valjke gledati da ti od svrdla ne dodje berg do brega
mozes izbiti jedan osigurac pa okrenuti samo svrdlo za 180 stepeni