Ristaa
Član
koristite ovo i necete imati problema
Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slično kao imenjak iz Vrbasa, prerađeno ulje u plastičnoj boci od 1L od kečapa (ima cevčicu u grlu, pa je zgodna za preciznije doziranje) i obavezno na uvratini njive, nikako u dvorištu. Dvorište je za mazalicu.
Pustiš da radi u leru i polako... A ako to radiš po rosi rano ujutru, dodatno obratiti pažnju, jer malo noga da sklizne na pogrešnom mestu i može da bude kobno.
Onda moras pet puta da dopunjavas tu posudu za jedno podmazivanje beraca
Da pitam ponovo,mozda neko zna u cemu je problem.Zmaj 214,namestim privodne lance kako treba da stoje,koliko ukljucim berac pocinju kljunovi na lancima da razmimoilaze.Kao da jedna strana ima brzi prenos od druge.Lanci su novi,iste duzine.Sta moze biti problem?
ala vi podmazujete lance,samo skuplja prasinu i na kraju jos gore.postoji sprej za lanac,pre sezone dobro naspricam i do kraja sezone ne podmazujem lance.tako vec godinama.godisnji oberem preko 60 kj,nekad do 100kj.nisam ni jedan lanac menjao poslednjih 5,6 god.
Da pitam ponovo,mozda neko zna u cemu je problem.
Da taj sprej,ja otkad imam presu nikad uljem nisam podmazivao lance,imam i onaj drugi za čišćenje,ali on mnogo manje nečistoće skupi nego uljeO kakvom se to spreju radi,prvi put cujem za tako nesto,ne kazem da nema ali me zanima kakav je sprej
Jel to isti sprej sto se koristi za podmazivanje lanaca na motociklima,premda za njih stoji da lanac mora bit cist i suv pre nanosenja istog
Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока