Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
borko druze clan sam foruma,iz okoline krusevca i imam isto 214r i ja sam ubrzavao isto kao i ti,ali nisam primetio neku razlikuJa sam stavio gornji lancanik za, 4 zuba veci, kako sam ja racunao, ubrzao sam ga za 160 obrtaja, to je onaj koji stoji na kardanskom vratilu.
Taj lancanik ima da se nadje za 3500din i namesta se za jedno pola sata, samo mora lanac da se produzi.
A skinuo sam uputstvo sto je Savoris postavio za 224 i dosta mi je pomoglo za moj 214, mnogo ima slicnosti, samo sto je ovaj dvoredni. Hvala
borko druze clan sam foruma,iz okoline krusevca i imam isto 214r i ja sam ubrzavao isto kao i ti,ali nisam primetio neku razliku
Primetices razliku kad pocnu da ti crkavaju lezajevi.
Primetices razliku kad pocnu da ti crkavaju lezajevi.
druze a nasta ce da mi crkavaju lezajeviPrimetices razliku kad pocnu da ti crkavaju lezajevi.
borko koju si razliku primetijo,ide brze ili sta vecJa sam primetio razliku i to veliku jer vucem sa Rakovicom, a sa lezajevima nikada nisam imao problema
ja ga vucem sa 539 i idem 1 brzom ili 3 spora,a tako sam mogao i dok ga nisam ubrzao a stavio sam lancanik od 22 zuba.a gde je ekstra dobar kukuruz moram cak i u 2 sporujovanov@ Ide brze dobio sam na brzini dosta