KishRobert
Prijatelj Foruma
Da,u momente mi se ucinio k2,ali nije.To je 221, ako te buni komusacki sto, prepravljen je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,u momente mi se ucinio k2,ali nije.To je 221, ako te buni komusacki sto, prepravljen je.
ako je imo signalizaciju kriv je ko je udarijo ako je pijan imace tu i sudija posla za pijane vozace nece osiguranje da plati
Zico jesi li ti iz Obudovca? Izvinjenje zane isplati se prodavati samo ce da te ucjenjuju sa cijenom naplati stetu i polako na sredjivanje imas vremena do jeseni
Hteo sam ja da radim ugovor sa njime, ali je gazda ciji je berac rekao da on garantuje, ja sam trebao da odradim zamenu da dam sip kk30 i da uzmem ovaj, sada su oba kod mene dok se sve ne zavrsi. Tako da sam ja osiguran 1000 posto. U savakom slucaju hvala na savetima...Trebao si pismeno da uradis dogovor sa prevoznikom a usmeno okaci macku o rep.Tu ce da bude obostrana krivica jer su oba vozaca kriva,Ovaj sto je udario platice kaznu jer je bio pijan a ovaj jer je vukao berac kamionom.Stetu snosi svako svoju a u tvom slucaju prevoznik tebi treba da plati berac.Moje misljenje da od toga nema nista ako cekas,nego uzmi malo stvar u svoje ruke sa prevoznikom,onako bez svedoka.
Ako nisi u tom preklapanju dao nikakve pare, najpametnije ti je da vratis berac gazdi, jer nije ispostovao dogovor da ti isporuci citav berac.A ti trazi drugu masinu za sebe.Ili trazi da ti dovede berac u prvobitno stanje, sta imas ti da se hakas sa prevoznikom, pijanim vozacom i sl.Hteo sam ja da radim ugovor sa njime, ali je gazda ciji je berac rekao da on garantuje, ja sam trebao da odradim zamenu da dam sip kk30 i da uzmem ovaj, sada su oba kod mene dok se sve ne zavrsi. Tako da sam ja osiguran 1000 posto. U savakom slucaju hvala na savetima...