Nece ga poznati za 3 danaMa ljudi sta se raspravljate ako coveku ne treba takav.. Slobodno nek ga da meni i nemoj da brine nista.. (nece se ni poznavati da je bio udaren).. I ima da bere kao nov...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece ga poznati za 3 danaMa ljudi sta se raspravljate ako coveku ne treba takav.. Slobodno nek ga da meni i nemoj da brine nista.. (nece se ni poznavati da je bio udaren).. I ima da bere kao nov...
Isti kao i prethodnik samo nosi novi tip adaptera i ima drugu kabinu.Za te pare teško da će otići ma koliko bio dobar.
prijatelju moj ako ti beres 2 sporohodnom sa 558 nema sanse da ti oberes vise od 4-5 jutara na dan i to bez zastoja i gusenja sto kod 222 od podne pocinje ako nije preradjen beracDrage kolege listao sam teme pa reko da se prikljucim posto branje kukuruza kod mene zauzima daleko prvo mesto sto se tice usluga i po meni to su najlakse zaradjene pare. Imam zmajev berac 222 koji je agregatiran sa imt 558. Berac remontovan pre dve godine kompletno bio rastavljen do poslednjeg stafa (nemam slika remonta da dokazem jer su mi se obrisale "pao" mi windows ali ako iskopam neki cd ubacicu da pokazem) naravno nisam bas nesto bio pri parama da kupim sve nove nove delove tako da je sve sto je mogo da se iskoristi (uglavnom lezajevi) podmazano i vraceno nazad. Sto se tice beraca da se ja ne udaljavam od teme posle remonta me nije izdao ni jedanput po meni, jako dobra serija koja ako se odrzava pravilno ume da bude jako zahvalana. Uglavnom berem 2 sporom ali mogao bi i 3 kad bi bio malo ludji. Tj 2 spora mi je bila idealna kad sam zadnje gume imao 16.9-28 ali kad sam remontovao traktor uzeo sam nove gume 14.9-28 (bile su jeftinije 5 hiljada po komadu) i nisam razmisljao o beracu tako da mi je sad 2 malo sporija a 3 malo prebrza i muci se 558. sto se tice beraca on bi izdrzao i 1 brzom nisam uspeo jos da ga toliko zagusim da ne moze da "proguta" masu. Ima problem kad je stabljika presuva kao sto je bila prosle godine. Uvuce je pola pa mi zagusi na pocetku komusaljke gde bi vetar trebao da izduvava lisce i sve drugo i onda moram da stanem da ocistim, to je jedini problem sto sam imao sa beracem. Cak sam zadnjih 20 jutara obrao bez jednog privodnog lanca jer mi je pukla setougaona osovina sto ih pokrece i onda nisam imao problema kao da i ne oseti nedostatak jednog lanca, znam da to nije skolski i da bi trebalo da napisem "OVO NE POKUSAVATI KOD KUCE" ali inprovizacija je majka uspeha a svaki minut u sred sezone je od velikog znacaja. Za jedno jutro mi odprilike treba manje od 2 sata a dnevo oberem oko 7-8 jutara zavisi od kukuruza i od prevoza. Sledece sto cu da uradim na njemu je prepravka bunkera, ne mogu da ga uteram u supu previse visok da ima teleskopski bunker kao 223 bio bi idealan bar za mene