Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
planiram kupovinu beraca kukuruza pa bih zamolio iskusnije da mi daju neki predlog koji berac uzeti, berac bi bio vucem IMT533. kolko su cene polovnis beraca?
i ja bih ti predlozio zmaj 214,i od zmaj jednorednih nista drugoplaniram kupovinu beraca kukuruza pa bih zamolio iskusnije da mi daju neki predlog koji berac uzeti, berac bi bio vucem IMT533. kolko su cene polovnis beraca?
hvala, odlucio sam se za 222S 3500eura mislim da je 85 godisteSlaviša 2
ako su slični onda 222 S obavezno
Ja sam cuo da to rade neki ljudi dal iz crepaje ili padine,i za jednoredni berac je 250 eImao bih par pitanja da postavim, komsija mi vuce 223 sa 560 i kaze da mu je jako tesko na tarupu, toliko da mu gubi obrtaje, inace ima onaj teski sa 32 noza, pa me je zamolio da vas pitam znate li nesto oko ugradnje secke na berac i da li je ona bolja od tarupa, koliko to kosta i ako znate da mi posaljete brojeve telefona radnji koje ugradjuju i prave secke. Unapred zahvalan.
Kontaktiraj naseg clana http://poljoinfo.com/member.php?4252-jbrtkaImao bih par pitanja da postavim, komsija mi vuce 223 sa 560 i kaze da mu je jako tesko na tarupu, toliko da mu gubi obrtaje, inace ima onaj teski sa 32 noza, pa me je zamolio da vas pitam znate li nesto oko ugradnje secke na berac i da li je ona bolja od tarupa, koliko to kosta i ako znate da mi posaljete brojeve telefona radnji koje ugradjuju i prave secke. Unapred zahvalan.
taj berac ima neki problem,nemoguce da je tezak za 560. prvo pokusajte da pronadajete i otklonite kvar, pa onda razmisljajte da li da ugradjujete secku.predpostavljam da ta ugradnja nije bas mali posao,a sigurno nije bas ni jeftinaImao bih par pitanja da postavim, komsija mi vuce 223 sa 560 i kaze da mu je jako tesko na tarupu, toliko da mu gubi obrtaje, inace ima onaj teski sa 32 noza, pa me je zamolio da vas pitam znate li nesto oko ugradnje secke na berac i da li je ona bolja od tarupa, koliko to kosta i ako znate da mi posaljete brojeve telefona radnji koje ugradjuju i prave secke. Unapred zahvalan.