Rale 83
Prijatelj Foruma
Malo , moram viseti sta da mu uradim , mozda mu napravim teleskop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sa 577 vučem 224 od 4 do 6 km/h tako da čisto sumnjam da rakovica ide 2 sporom 4 km/h jer sam imao prilike jesenas raditi pored jedne rakovice sa 223 beračom i osetno sporije ide od mojih 4 km/hi onda kad moram tako da se izrazim PRC(ali ne mislim na kinu) pukne glavni reduktor i sve samelje.nije to rasturivac da mozes da teras koliko mozes sedeti u kabini.oko 4 km ide rakovica drugom,a t 40 blize 5 km/h
pišem ono što je mereno,15t po ha klipa ide glat 5 spora,znači da ne razmišljam...Pa vi letite po njivi.Mora da je trči,trči pa kukuruz.
Svedoksam da R65 sa dvorednim sampetrom koji je maksimalno doradjen da radi dobro i koji godisnje ubere strasno puno sa 2 sporom u kukuruzu sejanom na 24 po rosi motor gubi snagu toliko da mora daje ponekad povrati na kvacilu al covek radi sa tom kombinacijom od valjda 89 aktivno i ide u sva obliznja sela u prevodu moze al nemora da znaci.
Neverujem da bi rakovica mogla hvalitetno da vuce 2rednog zmaja