obi
Član
Ajde
jel rade prljavije pšenicu i ječam? Kukuruz pretpostavljam radi kako treba.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima, ima samo je ne vidiš. Ako ne zaboravim,slikaću sutra.Nema kod mene nigde korozije
Nije to bas dobro tako raditi u pšenici. Siguran sam da imas veci rastur od dozvoljenog.Sa slamotresa ne skidam limove, takođe i na češlju stoji stalno blindirano. Imam sreće pa sam mršav i mogu da proturim ruku kroz okrugle otvore, za nuždu i da uđem preko slamotresa.
Има сам на Змај 161 универзалну корпу и јако лепо је радила у свим културама. На жалост отишла је са комбајном, а остала ми житна. Ако се бојиш да универзална неће лепо радити јечам и жито направи блинде на корпи од флахована прва два поља. Код нас сви са змајевима 141 и 142 косе са кукурузним корпама све културе. Прва три поља на корпи затворе са флаховима и мало веће обртаје доба и терај. Ја ћу, ове године то пробати на Фара, јер ми другар из Куле исто тако на свом Фару блокира прва два поља и коси без проблема.Ajdejel rade prljavije pšenicu i ječam? Kukuruz pretpostavljam radi kako treba.
Šira za 1-2cm, navodno. Imaš viška? Drugar traži. Ima univerzalnu a možda bi stavio žitnu al još nije siguran. Javi cenu, pa ću mu proslediti a on onda kako hoće.Јели пасује од 161?