Zmaj 141,142 Opšta tema.

Ja sam bas tako rasturen odneo u prodavnicu hidraulicnih delova i prodavac mi je prodao sve sto treba da se sklopi

Тај шраф са те четири рупе како си одвио?И где си поручио гумице?Знам да у Зрењанину чине ми си Хигум тако нешто имају све и свашта за цилиндре.

kolege kad idem u rikverc hoce kombajn da poskoci,menjana lamela kvacila pre 2 godine,da li je moguce nastelovati negde da bude kako treba ?

Тај шраф са те четири рупе како си одвио?И где си поручио гумице?Знам да у Зрењанину чине ми си Хигум тако нешто имају све и свашта за цилиндре.
Improvizovali smo nesto, dali 4 celicne armature u te rupe , i na drugi kraj zavarili, pa s montiracom, tako nekako se secam
Nigde nisam porucio , kupio u radnju u vs, ima radnja za hidrauliku, ne znam dal jos radi

@grunt Takav sraf imaju mnogi hidro klipovi ,na manjim kao ovaj odvijas bez problema sa velikim kljestama za unutrasnje seger prstenove,ja imam knipex-ova nekih 25-30cm duzine,sa njom odvijam i sraf ploce na velikim brusilicama,kao izmisljena za te stvari :).
Da bas sam danas bio do grada,u HiGum sam svratio posto mi je tu najbrze pre nego sto porucujem online od drugih ,i njixov set bese +-1600 din ima skoro sve sem ta 3 plasticna dela,2 te plasticne kao podloske,koje bez problema mogu ove stare moje da se iskoriste,ali ne svidja mi se sto nema taj plasticni pljosnati prsten koji je presecen dijagonalno,znam da on sluzi da ne dodiruje metal o metal unutar klipnjace ....Svraticu u ce-Hid tamo kod Sit-a jer za koji dan idem opet do grada,mozda oni imaju da prodaju taj plasticni prsten.

Nazad
Vrh