đađo74
Član
Ja ću u ponedeljak, ako ikako možeš prskaj i ti ranije. Ukoliko sam dobro razumeo, od sredine sedmice najavljuju padavine ali i pad temperature ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojim se da se ne oduži loše vreme i niske temperature, ako je verovati ovom grafikonu koji će doduše sutra biti ažuriran ...
Mada, izgleda da će ovo proleće biti kišovito i problematično za sve vrste radova ...
Pa sto onda prskas ako voce miruje.Uzivaj dok nas boli glava.Imas vremena naredne nedelje kada prodje ova za koju najavljuju dosta kise i susnezicu.Cekajte, zar nismo rekli da ako padne 25 ili vise litara da smo dzabe prskali. A koliko vidim u drugoj polovini sedmice najavljuju od 30 pa cak do 70 l, kako u kom kraju.
Ja sam proslog ponedeljka i utorka pola vocnjaka isprskao i sad se dvoumim da li da sutra, preksutra nastavim. Inace kod mene na 380 m osim drena i leske ostalo voce jos ne mrda.
Odlicno kao sa trake u fabrici . Planiram i ja ovo da radim, pa me zanima koliko za 200 stabala treba gasenog kreca i vode??