Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Truljenje plodova nema veze sa zimskim prskanjem to se rešava kasnije, sada ideš bakrom ako nije krenula zelena tačka,a ako jeste onda ciram,pošto ste vi raniji sa vegetacijom moguće da je kasno za bakar. Javiće se neko iz tvog kraja pa ćemo videti u kojoj fazi se trenutno nalazi breskva
Ne znamo sta prskas,ako je kajsija rok je bio juce,ja sutra prskam ,zadnje je vreme .Vec se polako nazire ,,crvena tacka'' na pupovima.Od ponedeljka kisa tako da sutra mora da se uradi.Inace je blato do kolena u vocnjaku ,nadam se da se necu zaglaviti sa mojim tomicom.dokle je rok za plavo prsakanje posto gledam na internet vremensku prognozu i vidim da je sarenoliko vidim da ima vise kisa ce biti nego lepog vremena sad koliko treba plavom ulju da usvoji biljka da nemoze kisa da ga spere a vreme bi bilo da se pocne
Ne znamo sta prskas,ako je kajsija rok je bio juce,ja sutra prskam ,zadnje je vreme .Vec se polako nazire ,,crvena tacka'' na pupovima.Od ponedeljka kisa tako da sutra mora da se uradi.Inace je blato do kolena u vocnjaku ,nadam se da se necu zaglaviti sa mojim tomicom.