srkitransporter
Član
i mene zanima isto pitanje sto je i radan postavio, kad ce otprilike sljive "uci" u fazu misjih usiju i kad nece moci vise da se prska?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pele je napisao(la):Dragojlo i ja bih cekao vikend za prskanje zbog ovih kisa.Sta mislis da nebude kasno?Trecinu sam poprskao pre neki dan,bilo blato pa prekinuo!
milanmozgovo je napisao(la):danas sam prskao sljive.
ali posle 10 min je pala kisa a stablo se bilo osusilo
.dali treba ponoviti zato sto je kisa pala??.
Topas je napisao(la):@Dragojlo
Glupo je uopste diskutovati da li ima aktivnih materije u onom sadrzaju u kojem su navedene na ambalazi i uputstvu, jer ako hoces tako onda ne znas ni da li ima mineralnog ulja u Galminu koliko su naveli kao i bakra u Cuprozinu i cipermetrina u Cipkordu,zato o tome necu ni da diskutujem uopste. Cinjenica je jedno, ovo prskanje je najvaznije prskanje,tako da prskati bilo kojom kombinacijom od navedenih u prethodnim postovima je dobro i nema greske.Samo da se gleda ekonomska racunica naravno.Pozdrav
idklecin je napisao(la):Dali ja mogu oprskati sa crvenim uljem i dodati Cipkord da li je to dovoljno za prskanje sljive ,i da li mogu preci sa tim io par stabala visnje i jabuke i kruske
luka kv je napisao(la):kazes galmina 2 % a ja stavio 5% hoce li naneti neku stetu ova moja koncentracija?
I MOM MUZU JE PREDAVAO MUZICKO U KONJUHUluka kv je napisao(la):sad mi pade na pamet kad vidoh dragojla i djodu kod tebe.djoda je mojoj supruzi predavao muzicko u podunavcima kod kraljeva
oktopod je napisao(la):Matke da nisi poranio? Kod mene niko ne planira još bar nedelju dana...