Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
daj molimte slikaj dno kaveza da vidim kako izgleda pod ko0liki je razmak izmedju zicedeve je napisao(la):evo zicani kavez u kompletu i ne vidim sta je problem, zicu za pod sam kupio gotovu.
naso sam reshenje za one pojilice, pomogo mi komsija oko reshenja: pojilice koje smo ti i ja kupili nisu uopste lose, nego treba da se montiraju tako da pada jezicak na dole, to jest da se postave da dolaze sa visine,da ti jezicak na pojilici bude kao da je sijalica, da pada na dole.edmon je napisao(la):nebojsa
Ja sam pre nekoliko meseci narucio tako 5komada pojilica.Kada sam namontirao na flasu tri su pustale, dve bile ok.Probao sam svasta da ih podesim ali nema leba , ne dihtuju dobro.
mali off...barakuda je napisao(la):Vidis Peto u 80x60 uspe da nagura 10 komada tvoji kunici zive komotnije
Ima sad kod nas (NS) neke italijanske od 9dcl,cena je dobra(250din) ali mi se ne sviđa što se pune od dole,tako da moraš da ih vadiš,odvrćeš,puniš,zavrćeš,vraćaš.MIKI MOUSE je napisao(la):zelim pitati peto1 gde mogu da se nabave one zute pojilice sto imas na tvoje kafeze, ja imam iste takve ali zelim da ih zamenim sa novim jer su vise dovoljno koriscene oko 5 god. njih mi je kupila tetka iz panceva ali je trenutno t.e. 2 godine vec u nemacku i neznam gde mogu da se nabave, mislim da su ih poslale postom i ja sam ih uzeo iz panceva, ali nemam broj tel ili web stranu da narucim a mislim da su bili iz novog sada