peto1
Moderator
Probaj sa staklenom flasom jer se i plasticna flasa ulubljue , spljosti i voda izade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@deve gde ovo ima ? i dali su otvori 2x1 ?deve je napisao(la):ima za 6250 ceo bunt od 25 metara duzine i metar sirine.
hvala petle, od velike si pomochi, ziv mi bio sto godina.peto1 je napisao(la):Sisice mozete naci na ovoj adresi i salju postom. Nazovite ih ili im posaljite @.
http://www.jomapeks.com/Onama.htm
pa ja mislim da jeste, zbog toga sto sam vech kupio tu zicu od 166 din metar, video sam da je slaba, neka kineska, i mogu ti rechi da kada pretpostavim da se zecovi malo vishe rastrche po kavezu ili skoche ili sta vech.. ima da zica bude udubljena, a da ne pricam ako stavis malo tezeg zeku na tu zicu. tako da sam odlucio ili da sam pravim pod od zice ( da kupim kolut zice i da sam pravim na ramu nesto kao postolje ) ili da kupim ko gospodin covek pocinkovanu zicu i da ne mislim narednih 10 godina. pa videcemo, prvo mi je na redu da izbetoniram i da sazidam zid sa nastreshnicom pa posle dolaze na red kavezi. gledo sam na netu neke filmove i mogu ti rechi da nista nisam nasao specijalno inovativno sto se tiche reshenja. malo me uplasila ova kokcidoza pa nesmem da se zajebavam sa podom, mora biti cisto. samo se pitam kako ovi sto drze orijashe i imaju ravne podove bez zica , prolaze sa chischenjem , gde je tu higijena? morat chu se raspitati kod njih kako im to funkcionise!zima je napisao(la):mislis da je za pod malo debljina zice 1.7mm