Dulkaarpad
Član
S godistem uklapa i 12245... Ali jos skuplji od 12145. Imate i starije 12045. A i jace 14245, 16245, 16145, 16045... Dobro, to vec nije ta kategorija.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kada vidim cene ovih Zetora 7011 onda se mene ne isplati mog davati ispod 7000e
Ja kada vidim cene ovih Zetora 7011 onda se mene ne isplati mog davati ispod 7000e
Tu ti nesto nije u redu, caura mora tesko da naidje a osovina ne sme da ima lufta, da li ces da ih navarujes i obradjujes ili ces da kupis novu koja kosta 6300 din, tvoja stvar. I jos jedna stvar kada ubacis caure trebao bi neko da ih razvrti jer nova osovina nece da udje, za to se koristi alat koji se zove stelujuci rajberLjudi, na mom 6011, su rukavci debljine 38-39mm, pa kada se stavi nova caura ima malo lufta. Da li to odneti nekome da navari i obradi, ili kupiti novo?
jes' normalan odakle meni 53 hiljadarke za traktor, a i kada bih imao cisto sumnjam da bih uzeo zbrojovku pored IMT.Sova jel pala ponova???
53100km u Bijeljini, najniza ponudaTo oko jačine bi trebalo da bude,pod opterećenjem kardana i bez 72 i 76. Prednja mu radi i u rikvercu.Koliko je sada on?Ja sam ga jedno vrijeme zagledao u Gradiškoj.