Borisllav360
Član
Trebalo bi da jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste sa manjim ispravkom jer 8045 je starija serija od 904b pa je zapravo 8145 pravljen u istim godinamaKoji zetor je ekvivalent ursusu 904b? Da li je to 8045?
Prvo da napomenem da nemam nikakvih iskustva sa spomenutim novim zetorima,ali...pre nekoliko godina sam bio zagrejan da uzmem preko subvencije neki novi turski traktor..nebitno koja marka...odustao...a od tad sve vise i vise susrecem sa iskustvima iz prve ruke (poznanici i kolega mehanicar ko popravlja svakakve traktore) a iz iskustva sto pisu ljudi po inostranim facebok grupama vezano za poljoprivredu...da jednostavno nazalost potpuno ista stvar sa novim traktorima kao sa autima...prosto receno sto noviji to veci komad i nazalost to ne vazi samo za jeftinije brendove kao turski ili indijski traktori nego i za zvucna zapadna imena.Jesu lepi za oko i ima svakakvih stvari unutra sto se zamisliti moze ali kad krene da se kvari...e tad pocinju veeeliki problemi Tako da ja sam veoma skeptican u vezi kvaliteta bilo kakvih novih traktoraDa li je neko gledao ove zetore iz indije? Danas sam isao da gledam 2150 i 2160. Izgleda solidno napravljen cararo vuca, mita hidraulika. Nemaju kabinu samo nadstresnicu. Cijena za 2160 oko 21 hiljadu eura. Ja sam se zagrijao da zamijenimo naseg 3320 za ovog vidjecemo sta ce biti.
kod mene je taj sat (HMT) crkao posle 300 radnih satiAli evo sat (obrtomer i brojac r.sati) radi vec 15 godina
To su delovi od bambusa....Kako su se pokazali ti delovi?
Gdje vi u Laktašima imate brda? Ravno sve ko na dlanuKod mene u kraju skoro svi "šire" Zetore
E taj dio jeste brdovit, to stoji. Mada opet Zekani nisu baš za brda, ima ih dosta i kod mene u kraju u okolini DubiceIz Ćetojevića sam, veceg brda a da se vise radi kao kod nas nema nigde
U Dubici ih ima baš puno, pogotovo prema Prijedoru i u Kostajnici. Tu mislim da nema kuće da nemaju ili nisu imali ZetoraMoj Zetor je iz Dubice