Zetor

Jel odgovara druk lezaj od ursusa c 360 na zetor 4718

Послато са SM-A705GM помоћу Тапатока

Za mene je bolji od tog 577, i uopšte za mene su bolji Zetor traktori od Imt-a
Друже,помјери се са мјеста молим те :haha: :osmeh: Кабина је боља кад се упореде старе типе имт и чешка кабина. 577 нови тип да је уредан трактор поједе 7245 у раду у сваком могућем сегменту.И молим те без упоређивања људи који направе 50рх годишње са трактором. И да ме на разумеш погрешно и сам сам љубитељ зетора.

Putine truješ temu. Idi u temu Imt pa hvali tog gladnog 577. Taj 577 ni u nekom drugom životu neće imati bolju kabinu od Zetorove iz '81. Kod nas u ravnici 577 vuče sve iste priključke kao 7011. Ne može orati sa tri brazde, ne može vući spremač od veći od 3 m, pati se sa vučenom tanjiračom. Aj zdravo.

Лакше мало,тема је широка и није направљена само да би се Зетор хвалио. Гладни 577? Дуплак 577 вуче исте прикључке као 7011? Јел ти мислиш дсамо да у Челареву има трактора па остали појма немају? Различито мишљење и искуства су ок,лупање ко отворен прозор је већ нешто друго. Ал да ти не кварим илузије,кад будеш имао ил један ил други можемо причати. Напоменићу те да су то трактори стари 40 година и расправљати о оваквим стварима је чиста будалаштина.

Као што сам нагласио,и сам сам љубитељ Зетора,поготово комфора који је давао за те године производње,али око неких ствари једноставно треба бити реалан,наравно у ширком спектру.Није земља свугде иста,није шофер свугде исти нити је стање трактора свугде исто.

Poslednja izmena:
Jel odgovara druk lezaj od ursusa c 360 na zetor 4718

Послато са SM-A705GM помоћу Тапатока

Bilo bi dobro kad bi svoja iskustva sa tim traktorom podjelili i sa nama. Jel traktor ima pojačanu hidrauliku sa jačim ramenima ili je sve standard? Koje sve priključke vučete sa njim?

Super, u odnosu na običan 162, ima jaču hidrauliku a samim tim i jače poluge, jači zadnji most i veće točkove. Dugačak i težak, po meni traktor za polje , ne za vozikanje, plug obrtač 3x40, nošena tanjirača 3,60, setvospremač od 6 m i podrivač od 3 m sa sedam radnih tela. Kod nas sa svim ovim priključcima odradi cca. 250 rh godišnje. Neko će možda reći da nije iskorišćen, ali pre njega za istu površinu nam je trebalo sa yto 1204 oko 400 rh. A što je najvažnije, rezervnh delova ima uvek bez čekanja.

Nazad
Vrh