Pitanje za iskusnije:trenutno imam ursus c355 i isao sam gledati jedan zekan (6911) koji je na prodaju,i koji se u poslednjoj godinu dana samo se par puta palilo posle smrti vlasnika(radi reda) i dve stvari me uznemiravaju:
Prvi:birac brzine je jako neprecizno...skroz se landara na sve strane,jako se tesko nalazi brzina itd.To bi trebalo da ukaze na izlizanost istih "gornjih" elemenata u menjacu (zove se viljuska i one dve shine?) kao sto sam imao ja slican slucaj sa c355...tojest nije velika i skupa popravka?
Drugi:kvacilo lose hvata u tom smislu da kad ubacim u brzinu i pustam papucicu kvacila onda ne spaja lamelu i zamajac postepeno,lagano nego naglo i trenutacno...uopste nisam siguran dali je to takav kvar koji moze da se sredi bez kompletnog remonta kvacila...?
Inace zadnja cena je 4000e i ne znam sta da mislim o toj ceni

vidim cene na oglasima,definitivno su vece nego pre recimo godinu dana,malo mi je resko sam sebi opravdati da vredi sad vise dati,nemam pojma dali se moze ocekivati u skorije vreme da dodje do normalizacije cene ovih traktora.
Ostale stvari su ok...motor lepo radi,posle par minuta rada nema nikakvog dima samo malo crnog kod turiranja,po izgledu je ocuvan,sve gume su nove trayal...sta ja znam...ipak nije mi svejedno izdati takvu sumu novaca a da posle jos dosta da potrosim na ta dva kvara...hvala vam unapred na savetima!
P.S. znam da bi bilo najbolje uzeti nesto novije ali