Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za moje male povrsine je suvise velik izdatak 9-10 hilj evra,ne isplati se,zato sam gledao te jeftinijePa Zetori su uvijek bili na cijeni i to je tako, ja sam svog 7245 platio 11800e mada on toliko ne vrijedi sigurno, neka realna cijena bi bila za njega nekih 9500e.Ako već tražiš drugi traktor traži nekog duplaka tipa 6045 ili 7045 jer isto su dobri.
Tako sam i ja mislio...ja ne znam sta je sa ljudima...ima u nasem selu jedan 5718,otisao sam pogledati,uopste nije u pic pic stanju....kad ono trazi 4800...pa jel on normalan?Ako se dvoumis izmedju 57xx ili 67xx obavezno idi na jaci traktor tj na 6711/6718 jer su gabariti identicni a tih 10hp svakako moze da zafali.
Po meni je mnogo bolje odmah odvojiti vise novca za pristojniji traktor.Tako sam i ja mislio...ja ne znam sta je sa ljudima...ima u nasem selu jedan 5718,otisao sam pogledati,uopste nije u pic pic stanju....kad ono trazi 4800...pa jel on normalan?iskreno nasao sam cak i 6911 po nekoj (meni) prihvatljivoj ceni od 3300 evra...ali ima da se naradi na njemu u takvom stanju je
![]()
Uspeo sam da kastriram kontrolu vuce na zetoru , problem se banalno rjesava ali nisam znao dok mi nije receno. Sad mir bozji u sejanju , povuces rucicu on dize spustis on spusta , nema vise na po njive kurvanjski da digne 10cm pneumatsku tek toliko da ne sije.Ili izbaciš to napolje i rešena stvar
Plivajući svakako loš
Napolje izvući jedno crevo do dvesekcijskog razvodnika
Jedna jednosmerna sekcija za poluge, druga dvosmerna za kipu i izlaze za šta već treba
Ili redjati koliko god treba sekcija!!
To bi bilo full kao na starim MTZ82
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Cene nisu duplirane, nego su cene otisle gore i u Češkoj pa zato su i u Krokusu podigli cene svih rezernih delova.Ovih dana sam svasta kupovao i mogu vam reci da je Krokus iz Goloboka POLUDEO sa cenama. Bukvalno su duplirali cene za neke proizvode.
Eto, termostat je iz primera duplo skuplji.
Kupo sam sada i novu vodenu pumpu.
U Krokusu pumpa iz Turske kosta 4500 din a Poljska 8300 din dok u Pal Beograd radnji kosta Ceska pumpa 3950. Znaci kao sto rekoh, duplirapi su cene.
Nisam se uobrazio, nego imam posla kuci preko glave pa nisam ulazio na sajt dosta dugo.Ne verujem da će ti odgovoriti, uobrazio semeni nije odgovorio na pitanje za cenu od pre dve nedelje.
Ni meni nisi odgovorioNisam se uobrazio, nego imam posla kuci preko glave pa nisam ulazio na sajt dosta dugo.
Inace imate broj telefona pa zovite ako sta gori od delova.![]()