Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Боље овако да га замајавам него да му одем кући још поведем супругу и децу. Ту је онда најебао начисто ем кафа, сок, слаткиши за децу. Таман да одплатим део што сам пазарио.
Au Boki kod tebe suvo ko barut, a kod mene mestimicno po sumi jos uvek sneg. Narednih nekoliko dana u sumu ne mogu da privirim. Svidja mi se sto si ovu vecu prikolicu poceo da punis, ali imam zamerku sto koristis poteznicu umesto kuke.
Ma osjeti se snaga, jači je traktor nema šta, npr vuče 9 metara drva uz brdo drugom brzinom kud je Ursus izvlačio prvom Zanimljivo je isto što ima dobru blokadu diferencijala, samo lagano se pritisne papučica i blokada je odma uključena, ne treba nikakvu silu upotrebljavati da bi se uključila kao što je to slučaj kod Ursusa.
Pojavio mi se luft u prednjem desnom tocku. Kad sam skino vidim da nije do sarafa nego se razjela glavcina tocka. Moje pitanje je da li se to moze obraditi nekako ili da trazim novu glavcinu?