SasaK
Član
Komsija,pre dve godine dao 8500,u solidnom stanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):kod nas je obrnuto ko nema vozi starog zetora ili solidnog ursuza.
tomybrzic je napisao(la):jedan danas kod mene u selu prodo 6340 97 godina za 10500 eura, 7500 radni sati i stanje odlicno sto je je.... a zamislite apsurda skuplje ga prodo neg sto ga je platio novog, 20 000 tisuca maraka je kosto novi jbte.....
http://www.agriaffaires.co.uk/annonces.asp?action=rech&numrub=510IMT i ZMAJ je napisao(la):jel zna ko kakav je Zetor 9540 kaki su to traktori i kako im se krece cena
Kod mene su te iste.ostrozin je napisao(la):pozdrav svim clanovima!
imam zetora 7245 "horal sistem " dali mi nego moze pojasniti sta znaci horal i koje su standardne gume za zetora 7245 ? meni su sad 16.9.28 i 11.2.24 i
ostrozin je napisao(la):pozdrav svim clanovima!
imam zetora 7245 "horal sistem " dali mi nego moze pojasniti sta znaci horal i koje su standardne gume za zetora 7245 ? meni su sad 16.9.28 i 11.2.24 i
horal po ceski znaci sumar,malo je nizi zbog guma, ima gume dimenzije 18.4-26 i siri razmak zbog nagiba u sumi, u menjac se sipa ulje po gornju crtu isto zbog nagiba, ispod volana ima libelu za merenje nagiba,
standardne gume su kao abro sto je pisao