Zetor

Dali mi neko moze reci o zetoru 7011 koliko ima konja,potrosnja,dali je menjac ispod volana ili pored kao na ursusu c-360,koja mu je cena kod nas,i dali svi modeli imaju onu veliku tapaciranu kabinu i do koje je godine pravljen?

Zbog udobnosti i izolaciji od buke ovi traktori najverovatnije dobijaju jos vise na ceni. U kabini koristim radio, mobilni bez ikakvih problema, jako tih traktor za to vreme kada je raden. U radu sa beracem ili tarupom mora biti otvoren prozor da bi se cula masina.
ixqf5z.jpg

abro je napisao(la):
Zbog udobnosti i izolaciji od buke ovi traktori najverovatnije dobijaju jos vise na ceni. U kabini koristim radio, mobilni bez ikakvih problema, jako tih traktor za to vreme kada je raden. U radu sa beracem ili tarupom mora biti otvoren prozor da bi se cula masina.

E to je baš tako , čak to ponekad zna da mi zasmeta . Leti prašina kroz otvoren prozor , a zimi mogu dobro da naj...u leđa , ako je napolje hladno i duva vetar . Malo pomogne uključivanje grejanja na maximum.

Ja to resim drukcije, drzim ga samo odskrinut, tek toliko da cujem a vecinom radi samo na minimumu grejanje jer nemam potrebe. Kabina za svaku pohvalu sto zbog udobnosti sto zbog komfora. :ppozdrav:

Moram malo pa ipak je to IMT i zetor . :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:

P.S. Iz poštovanja prema IMT pišem velikim slovima . :haha: :haha:

I kod nas su retki jer su skupi , ali zato kod mitye ima ih skoro svako ko radi sa zemljom . P.S. Bogatije selo .

North ARMY je napisao(la):
nije,to je retka zivuljka na ovim mojim prostorima :D

Kod nas ih ima dosta. A što se tiče udobnosti Zetor je tu car ako gledamo "istočne" traktore, premda je udobniji i tiši i od nekih "zapadnjaka".

Nazad
Vrh