Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sigurno je gazda smanjio zahvat pluga,na npr 5 x 20 cm, ali i to je mnogo za njega...SKEMBA je napisao(la):Zna li neko nesto o zetoru 7745. Koliko zapravo ima konja taj traktoj, itd... Ne izgleda mi nesto posebno ali sam jesenas video u okolini Smedereva da vuce petobrazni plug i nisam mogao da verujem svojim ocima...
njih imaš atmo i turbo (special) izvedba, atmo je 73ks a turbo 81ksSKEMBA je napisao(la):Zna li neko nesto o zetoru 7745. Koliko zapravo ima konja taj traktoj, itd... Ne izgleda mi nesto posebno ali sam jesenas video u okolini Smedereva da vuce petobrazni plug i nisam mogao da verujem svojim ocima...
Ne, prodato, ali imam sliku sličnog;miroslav k je napisao(la):imas li koju sliku od tog 6-taka?
razlika je i u menjacu 77 ide brze, ima 540 i 1000 obrtaja kardana dok 70 nema, i jos dosta toga.pidikanac je napisao(la):7745 ima sve isto kao 7011 samo ima i prednju vuču i samo im se radilica razlikuje i tu dobija na obrtnom momentu i zato je jači