Kako 6 brzina kardana?
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Zetor moze da vrti kardan preko mjenjaca i kad stoji, izbacis reduktor u neutral , to IMT ne moze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako 6 brzina kardana?
Jedna direktna i pet preko menjacaKako 6 brzina kardana?
Nemora da radi kardan da bi radila hidraulicna pumpa,a nemora ni na ursuzuZetor je za vitlo ko stvoren baš zato što može kardan preko brzina.Ali tome 3511 čini mi se mora raditi kardan da bi mogla pumpa raditi kao na Ursusu.
3511 je 4712 ili 18, samo druga naljepnica, tako da je razlika između njega i 4911 mizerna.Imaš dijelova za svakog Zetora kao i za Imt.Ali mislim da bi za te poslove možda bio bolji 4911.
Znam vrlo dobro kako hidraulika radi na Ursusu.Nemora da radi kardan da bi radila hidraulicna pumpa,a nemora ni na ursuzu
Mislim da je 4911 ipak nešto malo jači traktor jer on nosi i veće gume.3511 je 4712 ili 18, samo druga naljepnica, tako da je razlika između njega i 4911 mizerna.
Manji Zetori od 2011 do 4911 imaju spori rikverc.Al je istina da zetori manji malo teze savladaju neku prepruku u rikverc? Ima li brzi rikverc?
Pa napisao si citiram" mora raditi kardan da bi mogla pumpa raditi kao na Ursusu. " što nije tačno.Nisam ti ja rekao da neznaš kako radi hidraulika na Ursuzu,ali nisi dobro napisaoZnam vrlo dobro kako hidraulika radi na Ursusu.
Ima taj da ide još dugo bez čačkanja.To je zetor.
Tako je.Значи, ти ту ништа не би дирао...
Nosi prskalicu agromehaniku 700l 15m grane kod Živanova je traktorSutra farbam nosač i tegove, ako Bog da prekosutra montiranje. Luka šta kaže gazda, kakav je na volanu sada sa 160 kg tegova napred? I ja sam toliko spremio, mada na nosaču ima mesta za 10 komada, tj. 200 kg. Nosač je težak 16,5 kg.
7011 (sa tegovima) nosi poljsku prskalicu(1000l) 540kg + 800l vode u njoj plus u pomocnom voda za pranje ruku , bez pomocnih cilindara , ne leti bas, ali radi.Nosi prskalicu agromehaniku 700l 15m grane kod Živanova je traktor
Ovako je ostala potetnica u funkciji
Eво како то тачно изгледа, са димовима...Tako je.