Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi on ko singerica.Da li imaš crevo od iber laufa.Eво како то тачно изгледа, са димовима...
Имам још једно питање, није ми радио компресор, то јест слабо је дувао, скинуо сам главу и видео да нема дихтунга између главе и цилиндра, па сам га направио...сад дува, међутим није ми било баш најјасније то око компресора, раставио сам рис вентил и видим да постоји један неповратни вентил на излазу, смер ка бурету, и шупља полуга коју притисне навртка од црева тако да затвори пут ваздуха од бурета кад се навије црево за дување и директно са компресора пушта ваздух на излал. Значи да тај ваздух из бурета и не иде у црево? То ми баш није било логично обзиром на како раде обични компресори... Да ли ово треба овако да буде? или фали неки део који гурне неповратни вентил ка бурету кад се потисне та излазна полуга навртањем црева...
Такође пушта мало ваздух на прикључку на излазу (позади где се качи црево за приколицу), ево тачно на чему
![]()
На тој гуми, како се вади та гума да видим да је заменим.....
е сад није ми ни то баш најјасније, постоји један вентил код кочнице, ево га овде...
![]()
шта он треба тачно да ради? да пусти ваздух тамо на излаз кад се стисне кочница, или да прекине тамо ваздух. Ако ово прво онда он не ради јер тамо позади увек има притиска, иначе буре је на 5 бара, то је на крају зелене зоне на инструмент табли, и рис вентил на том притиску испушта ваздух напоље, то би требало да је ок...
Хвала... а јел знаш како се та гума што дихтује на прикључку од ваздуха мења? тај прикључак је изједна, јел се она ишчачка напоље?Sve treba da je pod pritiskom,onaj ventil dole treba da prekine dovod vazduha-pritiska...
Radi on ko singerica.Da li imaš crevo od iber laufa.
To je u stvari parče cevi koje ti ide iz bloka motora,pored uljnog filtera.Где то да видим, где стоји то црево? јел мора да се скине декла развода да се то види?
Da to ti je tzv.Iber lauf ako sam se dobro izrazio.Не, и ово су уљни филтери, са друге стране су за нафту, тамо је и бош пумпа и ац пумпа... код мене је тај шраф (што је овде спојен за црево) стегнут у блок и нема црева...сви 4718, 4712 које сам гледао су били као и овај мој, без тог црева, тако нисам ни имао појма да постоји, али ето овај на слици са интернета има га... и ти кажеш да је то за ту намену...